Coaching

Wil jij het leven leiden waar je echt blij van wordt?
Loop je steeds weer vast in het leven wat je niet meer wil?

Je bent een overlever. Wat er ook gebeurt, je gaat altijd door. Je staat positief in het leven, leert en groeit. Je hebt veel in huis en dat wil je graag delen. Je bent bereid uit je comfortzone te stappen en je angsten aan te kijken. Je hebt hoop en dromen.

Je weet dat er iets groters op jou wacht en je wil er helemaal voor gaan!

Toch loop je steeds weer vast in negativiteit, angst en twijfel. Hoe kan dat? Je zet wel stappen, maar het lijkt niet dichterbij te komen.  Zodra je stappen wil zetten gaat alles in je stijgeren. Het lijkt wel alsof je voor iedere stap die je vooruit zet weer twee stappen terug zet.

Je bent het zat! HOE creëer wat je zo verlangt in je leven?

Je wil zo graag maar het is zo overweldigend en overprikkelend. Je stelt uit, vlucht en zoekt afleiding. Het lijkt wel of iets onzichtbaars je tegenhoud en je krijgt niet helder wat. Het neemt allemaal zoveel energie. Je bent moe van het vechten. Je vraagt je stiekem wel eens af of het allemaal nog wel de moeite waard is. Of je dit leven nog wel zo leuk en de moeite waard vindt.

Je verlangen naar een lichter en leuker leven is zo groot!

Je hebt al veel geprobeerd en niet het resulaat bereik wat je graag wou. Je bent zo gewend om door te gaan dat hulp vragen lastig is. Je zou het nu zo langzamer hand wel moeten weten toch? Ergens schaam je je ervoor. Maar het alleen vechten is eenzaam. Mensen denken dat het goed met je gaat. Ondertussen heb jij moeite met het steeds weer verwerken van teleurstellingen. Waarom ziet niemand dat?

Je hoeft niet langer alleen te vechten.

light

Ik ben Margot. Ruim vijf jaar geleden ging ik zelf het leven opbouwen dat me gelukkig zou maken. Ik besloot alle uitdagingen achter me te laten en te kiezen voor een leven wat bij me paste. Dat was iets minder simpel dan ik dacht. Met alle kennis van hoe het ik het niet wilde dacht ik  een leven te kunnen creeren wat ik wel wilde. Dat lukte niet. Ik bleef steeds hetzelfde kringetje lopen. Met elke keer dat ik het kringetje weer rond ging raakte ik gefrustreerder.

Dat moet toch makkelijker kunnen?

Op basis van al mijn eigen ervaring en kennis heb ik een eigen levenswijze ontwikkelt waardoor ik me licht en blij voel. Een manier die het simpel en leuk maakt om voor je dromen te gaan. Ik zie nu een heleboel mensen ‘maar wat doen’ en dat is niet de manier om het leven te creeren dat jou blij maakt. Het kost zoveel energie en levert zo weinig op. Ja, een heleboel frustratie en twijfel aan jezelf. Precies wat jij niet meer wil!

Wat ik je in het coachingstraject ga leren is super waardevol. Ik ga je geen gouden bergen beloven. Daar ben ik zelf vaak genoeg teleurgesteld door geraakt. Ik wil ook niet dat jij jarenlang door mij gecoacht moet worden omdat je leert vertrouwen op mijn kracht.

Alle antwoorden liggen in jou.

Ik zet je op je eigen benen. Jij krijgt de regie en mag de keuzes maken. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn want ik stel goede maar soms ook lastige vragen. Het vraagt van jou dat je keuzes en ook ‘fouten’ durft te maken. We stappen uit het dromen en in de actie. Ik verwacht dan ook dat je echte stappen gaat zetten.

Ik, Margot:

  • Ben je cheerleader door het hele proces heen.
  • Help jou jezelf te accepteren en te ontspannen.
  • Help je opstaan als je valt.
  • Leer je de tools die jou bij je verlangen brengen.
  • Spiegel je in je proces
  • Geef je die liefdevolle schop onder je kont

Ik ken het gevecht zo goed. Uit eigen ervaring en door de vele mensen hiermee te hebben gecoacht en begeleid. Ik ben niet bang voor jouw verhaal en heb geen oordeel over wat jij doet om te overleven. Ik heb een rotsvast vertrouwen dat ik je hierdoor kan coachen. Uit ervaring weet ik dat er zoveel meer mogelijk is dan je nu durft te dromen. Ik ben net zo’n doorzetter als jou en geef niet op.

Zeg ja tegen je verlangens en ga ervoor!

In 13 sessies van een uur tot anderhalf uur maken we deze weg overzichtelijk, dragelijk en zelfs simpel en leuk. Wij gaan het commitment aan om deze droom of dit doel te bereiken. Daarin stellen we jouw ‘navigatie’ in, houden we het doel in beeld, durven we los te laten en zet jij stap voor stap totdat jij er bent.

In overleg is een traject op maat ook mogelijk.

Praktische details

  • Coaching vindt plaats in mijn praktijk in Grou (Friesland). Woon je ver weg dan is het op verzoek is het ook mogelijk online te coachen. Ik geloof in persoonlijk contact. Je komt één keer per maand in mijn praktijk en daarnaast maken we gebruik van skype.
  • Jouw investering in jezelf is €990,- Betaling in drie termijnen is mogelijk, de investering is dan €330,- per maand.
  • Heb jij een indicatie voor begeleiding via de wmo? Dan is het mogelijk om samen te kijken of dit traject in combinatie met praktische begeleiding vergoed wordt door jouw gemeente. Lees hier meer over de pgb begeleiding die ik biedt.

Stuur een email naar info@parelvanhetlicht.nl en kies om je dromen waar te maken.

 

Advertenties