Mijn boek

In mijn eigen zoektocht naar mezelf heb ik veel geschreven. Het was mijn manier om mezelf aan te moedigen, hoop te blijven houden en moedig door mijn proces heen te gaan. Toen der tijd dacht ik dat ik het vooral voor anderen deed. Uiteindelijk schreef ik mezelf iedere dag mijn eigen ‘medicijn’ voor.

Moed, hoop en vertrouwen, elementen die we graag in onze koffer meedragen en ook nodig hebben op onze levensreis. Vaak ontdekken we echter dat dit nog niet zo gemakkelijk is. Hoe houd je moed, vertrouwen en hoop hoog als je regelmatig uitdagingen, teleurstellingen en worstelingen tegenkomt? Hoe blijf je op je eigen weg in een wereld die je graag de weg wijst? ‘Parel van het licht, moed en verlichting op je pad’ is een boek dat je dagelijks open kunt slaan. Het biedt je bemoediging, inzichten, overdenkingen, gedichten, gebeden en boodschappen van engelen. Ik wil je hiermee ondersteunen op je levenspad dat hoogst waarschijnlijk pieken, dalen en meerdere kruispunten kent. Ik wil de lezers aanmoedigen om het leven met vertrouwen en een open hart aan te gaan. Daarnaast wil dit boek je helpen beseffen dat je een bijzonder mooi mens bent met vele talenten.

Een fijn en kostbaar boek voor jezelf maar ook zeker een mooi geschenk.

Het boek kost €19,95
De prijs van het boek is exclusief verzendkosten.

Stuur een mailtje naar info@parelvanhetlicht.nl om je boek te bestellen.

Recenties

‘Als mens maak je heel veel mee, elke keer weer het herstellen van gebeurtenissen, ervaringen en verlies. Prachtig omschreven fases waarin de schrijfster veel van zichzelf deelt. Dapper en mooi mens, ik hoop je weer eens te mogen ontmoeten , Alice’

Alice Kruithof

‘Wat een mooi boek, en wat is Margot een fijn, warm mens!
Ik zou iedereen die hier in geïnterneerd is het aanraden om te kopen!’

Marja 020

‘Ik lees dagelijks in dit boek,het is inspirerend en hartverwarmend.
Je kan ook zomaar het boek openslaan en de tekst lezen en iedere keer haal je er weer iets anders uit.
Ik vind het zeer zeker een aanrader en het is ook leuk om cadeau te geven!’

Lilichi

Zo mooi, zo puur.. zo recht uit het hart!
Margot raakt je, en inspireert je met haar teksten.
Het werkt fijn om af en toe een bladzij open te slaan en die tekst dan mee te nemen de week in en te overdenken. Het boek helpt mij om dichter bij mezelf te blijven.

Marieke Boer

Advertenties