Margot

margot 2

Ik ben Margot Peters. Sensitief, bewust en spiritueel. Wonende in Grou, een prachtige plaats in Friesland. Met veel liefde deel ik mijn hart, mijn binnenwereld, dagelijks in mijn Facebookcommunity Parel van het licht. 

Ik ben opgeleid tot sociaal pedagogisch werker (mbo), maatschappelijk werk en dienstverlening (HBO) en ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb ervaring in ambulante thuisbegeleiding als maatschappelijk werker. Ik heb daarnaast drie jaren als ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Ik heb in die drie jaren zowel in klinieken en verblijfssettings gewerkt als ambulant.

De afgelopen jaren ben ik persoonlijk met veel plezier bezig geweest met het creeren van een leven dat bij me past en me gelukkig maakt. Ik ben mezelf een tijd verloren en heb mezelf hervonden en overwonnen. Door mezelf en mijn leven te beschouwen en waar nodig veranderingen aan te brengen, vier ik nu mijn leven. Op mijn weg heb ik ontdekt hoe belangrijk elementen als hoop, veiligheid, zelfvertrouwen, afstemmen op jezelf, dagelijkse actie, spiritualiteit, moed en bewustzijn voor me zijn. Ik heb mijn hooggevoeligheid van uitdaging kunnen buigen naar kracht. Daarnaast heb ik mijn spiritualiteit kunnen verbinden met mijn leven hier op aarde.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is de eigen regie over mijn leven op te pakken. Het leven hoeft me niet alleen maar te overkomen, ik kan kiezen hoe ik het leven wil sturen. Zelf de keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen in je leven geeft veel kracht en maakt zoveel meer mogelijk dan je zelf kan bedenken.Ik noem het inmiddels leven vanuit mijn eigen flow. Ieder heeft een eigen flow en voor ieder is een leven in flow weggelegd.
Als ik dat had geweten dan had ik me een stuk rustiger gevoeld. Als er iemand was geweest die deze reis aan mijn zijde had gestaan, mijn proces had gevolgd en me had vertelt waar ik doorheen ging had ik me een stuk minder angstig gevoeld. Geruststelling, inzichten aangereikt krijgen en liefde en steun voelen, dat was mijn verlangen.

Nu begeleid ik mensen die deze weg ook bewandelen. Mijn kwaliteit is om een mens, door alle lagen die je aan het loslaten bent, heen te zien en aan te spreken. Ik begrijp het proces en kan bij je aansluiten, en je helpen jouw weg te vinden.  Ik zie je kwaliteiten, je mogelijkheden en je krachten en ondersteun je om hier zelf ook in te geloven.

Daarbij gaan we niet voorbij aan je uitdagingen, minder sterke kanten en verdriet. We omarmen het samen en ik ondersteun je daar een weg mee te vinden. Ik geloof in de kracht van het loslaten van je oordeel, en daardoor je leven en jezelf omarmen.

Het maakt mij als mens gelukkig om anderen, net als mezelf,  te zien stralen in hun kracht.

Daarbij zet ik mijn levenservaring, spiritualiteit, professioneel kader en mijn praktische aard in. Ik bied hier verschillende vormen in aan omdat ieder mens en iedere behoefte verschillend is. Je kunt éénmalig terecht voor een hart en flowconsult, een flowdag of energiewerk. Je kunt een traject met me aan gaan waarin we iedere keer kijken wat jij nodig hebt. Of je komt gewoon wanneer jij er weer behoefte aan hebt.

Alles met dezelfde basis, je koppie in de wolken en je voeten op de grond.

 

 

 

Advertenties